Om oss

Galleri EKG AS org.nr. 912 596 729 MVA ble etablert i november 2005 i Elverum.  I oktober 2014 flyttet galleriet  til Stortorget i Hamar har vært der siden. Vi begynte med netthandel i 2006 og markedsføringen i sosiale medier i 2007. 

I tillegg til ordinær utstillingsvirksomhet og formidling av kunst har galleriet vært både pådriver og aktør innen reiselivet. Vi har vært aktive samarbeidspartnere både for Festspillene i Elverum, Norsk Skogmuseum og Elverum Reiselivslag. Vårt ønske har vært å gi et bidrag til kulturlivet i samarbeid med våre kunstnere og andre samarbeidspartnere som f.eks. Festspillene i Elverum (siden 2006). Senere har vi innledet samarbeid med Flagstad festivalen og Den Nordiske Poesifestivalen i Hamar og utstillings samarbeid med Åmot kulturhus på Rena. 

Galleriet har nettbutikk hvor vi presenterer både våre utstillinger og formidler kunst av de kunstnere som vi samarbeider aktivt med. Vi selger kunst på vegne av kunstnerne. Alle bildene i nettbutikken er tilgjengelige i galleriet